Esityspaikat

Elokuvajuhla järjestetään Vihdin kirkonkylällä. Tapahtumapaikkoina toimivat kävelyetäisyydellä (n. 450 m) toisistaan sijaitsevat Vihdin Kino ja Vihdin kesäteatteri. Lisäksi Kinon vieressä oleva aukio toimii isona ravintola-alueena.

Vihdin Kino

Vihdin Kino on tunnelmallinen elokuvateatteri Vihdin kirkonkylän sydämessä. Se on yksi Suomen vanhimmista edelleen toiminnassa olevista elokuvateattereista, joka perustettiin jo vuonna 1946. 182-paikkaisessa teatterissa on käytössä Barcon 4K-laserprojektori ja Dolbyn 7.1-äänentoistojärjestelmä, jotka takaavat laadukkaan kuva- ja äänimaailman. Vihdin Kino löytyy osoitteesta Riihitie 2, 03400 Vihti. 

Kinoon pääsee pyörätuolilla suoraan saliin pihan puolen ovesta. Pyydä avustajaa käymään lippukassalla tai soita etukäteen, niin tulemme avaamaan oven. Inva-taksin voi ajaa oven eteen. Pyörätuolipaikat ovat penkkirivien päissä. Teatterissa ei ole varsinaista inva-wc:tä, mutta parin portaan ja oven päässä on wc, jonne pääsee pienemmällä pyörätuolilla. 

Sali on varustettu induktiosilmukalla.

Vihdin kesäteatteri

Vihdin kesäteatteri sijaitsee Vihdin kirkonkylässä, osoitteessa Kirkkoniementie 12, 03400 Vihti. Kesäteatterissa on 563 katsojapaikkaa selkänojallisilla penkeillä sekä 8 pyörätuolipaikkaa. Katsomo laskee jyrkästi kohti näyttämöä, joten kaikilla katsojilla on erinomainen näkyvyys näyttämölle. Katsomo on katettu moottoritoimisella katekankaalla, jota käytetään sateella ja kovilla helteillä yleisön suojana.

Kesäteatterin puffetti palvelee yleisöä ennen näytäntöjä B-oikeuksin (kahvi/tee, pullat, virvokkeet, makeiset, makkara, olut ja siideri). Viereisen koulurakennuksen WC:t ovat teatteriyleisön käytettävissä.