Liity jäseneksi

Pahantorjuja-elokuvajuhlaa järjestää vuonna 2022 perustettu Vihdin elokuvakerho Pahantorjuja ry.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää elokuvataiteen harrastusta ja tasoa Vihdissä, sekä koota elokuvan harrastajat yhteiseen toimintaan. Elokuvajuhlan lisäksi yhdistys järjestää syksystä 2023 alkaen kerhoiltoja, joissa mm. katsotaan jäsenten valitsemia elokuvia.

Huom! Seuraava kerhoilta järjestetään maanantaina 12.02.2024 klo 18.00 Vihdin Kinossa. Lue lisää!

Yhdistys on avoin kaikille elokuvan ystäville. Jäsenmaksu on vuonna 2024 aikuisilta 20 € kalenterivuodessa.

Lisätietoa yhdistyksestä:
Mikko Meriluoto
0503254145

Täytä alla oleva lomake, jos haluat liittyä jäseneksi! Käsittelemme jäsenhakemuksia saapumisjärjestyksessä, joten odota rauhassa vastausta!