Elokuvakerhon kerhoilta järjestetään tiistaina 28.11.2023 Vihdin Kinossa klo 18.00 alkaen. Ensimmäisen kerhonäytöksen osallistujat toivoivat marraskuun loppuun jonkun pikkujoulukauteen sopivan, kenties hieman yllättävänkin elokuvan. Ja saamanne pitää! 🤩 Tiistaina 28.11. klo 18.00 esitetään Vihdin Kinon valkokankaalla tsekkiläisen Miloš Formanin suurmenestys, aikanaan 8 Oscar-palkinnolla palkittu AMADEUS.

Vuonna 1984 valmistunut Amadeus kertoo kahden säveltäjän, Antonio Salierin ja Wolfgang Amadeus Mozartin välisestä, katkeruuden sävyttämästä suhteesta. Ero nöyrän ja hurskaan Salierin – ja siekailemattomasti elämästä nauttivan, lahjakkaan Mozartin välillä on suuri. Elokuva on juuri sellainen, jota mielestämme pikkujoulukauteen kaivataan – ylenpalttisen runsas, visuaalinen, täynnä musiikkia!

Ja haluamme korostaa, että elokuvasta esitetään suomeksi tekstitetty elokuvateatteriversio ja vielä ns. Directors Cut, ohjaajan oma versio. Tämä on H A R V I N A I S L A A T U I S T A – tätä et ihan joka päivä enää valkokankaalla näe.

Näytökseen ovat tervetulleita kaikki: liput jäsenille 8 eur ja muille 10 eur. Jäseneksi yhdistykseen voit liittyä täällä. Myös kerhoillassa voi liittyä jäseneksi.